Lån til computer

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

Ferratum.dk

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån penge til en computer hos Kvikautomaten

Det lyder som en dårlig undskyldning, hvis man møder op på studiet, hos vennerne eller på arbejdet og siger at man ikke har lavet det man skulle, fordi ens computer er gået i stykker. Men nogle gange er det altså sådan landet ligger og man må ud og finde sig en ny computer i en fart. Desværre koster en ny computer hurtigt et par tusinde eller to, som ikke altid er nemme at finde i månedens budget. Men her er det heldigvis at Kvikautomaten kan hjælpe. Vi tilbyder Kviklån fra 500 kr. til 6.000 kr. så du har mulighed for at købe en ny computer, og derved undgå dårlige undskyldninger.

Om det er en ny computer til studiet, arbejdet eller sjov og ballade bestemmer du selv, og hvis du vælger at bruge pengene til noget helt andet, har du også lov til det - vi blander os ikke. Hos Kvikautomaten stiller vi ingen nysgerrige spørgsmål, om hvad pengene skal bruges til, det er helt op til dig.

Lige nu tilbyder vi nye kunder at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Er du interesseret i dette tilbud – så start blot med at ansøge her>>

 

Lån til computer – hvad kræver det?

Faktisk kræver det ikke særlig meget af dig at låne til en ny computer her hos Kvikautomaten, da vi er utrolig kvikke på tasterne. Ansøger du om et lån inden for vores åbningstid vil pengene stå på din NemKonto inden for 45 minutter. Vores åbningstider er hverdage mellem kl. 8-20 og lørdage mellem kl. 10-16. Sørg blot for at have dit NemID klar for at godkende lånet.

Vi har dog visse krav du skal opfylde for at være i stand til at låne. Du skal være fyldt 23 år, være dansk statsborger med dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret. Opfylder du disse enkle krav vil pengene komme ind på din konto kort tid efter du har ansøgt via vores online formular.

Så find mobilen frem eller lån en ven eller venindes computer eller tablet så du kan ansøge og derved få råd til din egen computer. ANSØG OM KVIKLÅN HER>>

Har du i stedet brug for et lån, hvor du ikke skal betale alle pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit på op til 15.000 kr. >>