Lån til cykel

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån til cykel med Kvikautomaten

Jeg er så glad for min cykel… de fleste kan nynne med på denne skønne melodi og hvem er ikke glad for sin cykel? Desværre holder de bare ikke evigt, delene begynder så småt at blive slidte og køreglæden bliver mindre. Når man når dette punkt er det på tide med en ny cykel, men en cykel er ikke altid helt billig og det kræver hurtigt et lidt dybere greb i lommen at få råd. Hvis din gæve ganger trænger til en opdatering, så kan Kvikautomaten hjælpe med et lån. Hos os kan du nemt og hurtigt låne mellem 500 – 6.000 kr.

Du bestemmer helt selv om pengene skal gå til en ny racer, en solid mountainbike, en god gammeldags cykel eller noget helt andet - det er dig der bestemmer og vi stiller ingen nysgerrige spørgsmål.

Lige nu tilbyder vi nye kunder at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Er du interesseret i dette tilbud? Ansøg her>>

 

Op på jernhesten og ud i det blå

Sikke en køreglæde, når man kommer op på en helt ny cykel, hvor hjulene er pumpet, kæden smurt og intet der bamler og skramler når man cykler afsted, så man kan høres på flere kilometers afstand. Hos os kan du ganske nemt og hurtigt tage et lån til cykel, så det bliver lidt sjovere at cykle fra A til B. Ansøger du om et lån inden for vores åbningstid, hverdage kl.8 – 20 og lørdage kl.10 – 16, kan pengene være på din NemKonto i løbet af 45 minutter. Du skal blot sørge for at opfylde vores enkle krav og så skal du have dit NemID klar til at godkende lånet.

For at få et lån til cykel skal du være fyldt 23 år og være dansk statsborger med et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. Som en sidste ting, så må du ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registeret. Kan du tjekke alle disse af, så kan du uden problemer få et lån her hos Kvikautomaten ved at udfylde vores låneboks.

Vores lån til cykel er et almindeligt kviklån og derfor gælder der de samme krav og vilkår. Ansøg om kviklån til cykel her >>

Har du i stedet brug for et lån, hvor du ikke skal betale alle pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit på op til 15.000 kr. >>