SMS lån – nu mobillån

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

SMS lån / mobillån – lån kvikke penge fra mobilen 

Organisationen bag Kvikautomaten var de første i Danmark, der kunne tilbyde lån via SMS. SMS lån har nu ændret sig og er blevet til mobillån, da du nemt kan udfylde vores online låneansøgning via din smartphone eller tablet.
Du behøver derfor ikke at skulle udfylde besværlige låneansøgnings dokumenter, afsende dem og derefter vente i længere tid på at få pengene udbetalt. Hos Kvikautomaten tilbyder vi nemlig lån via mobilen. Med et mobillån kan du ganske hurtigt og enkelt låne penge via din smartphone. Hos Kvikautomaten tilbyder vi mobillån og kviklån på mellem 500 og 6.000 kr. Ansøger du i vores åbningstid har du pengene på din konto inden for 45 minutter.

Ansøg om mobillån (tidligere SMS lån) nederst på siden

Brug dit mobillån til lige det du har lyst til 

Med et mobillån fra Kvikautomaten behøver du ikke hive computeren frem, eller tage et smut ned i banken for at tale med din rådgiver, hvis du skulle få behov for at låne lidt ekstra penge. Om du står og mangler penge til en weekendtur, en uforudset regning op eller står du står og mangler noget nyt til hjemmet, så er det ikke noget vi blander os i. Hos Kvikautomaten slipper du nemlig for lange forklaringer om, hvad pengene skal bruges til, du har fri rådighed over de penge du låner af os. Med et mobillån fra Kvikautomaten slipper du også for at skulle stille sikkerhed for det lånte beløb. Dette betyder at vi ikke tager pant i eventuel ejendom, som du skulle være i besiddelse af.

I øjeblikket kan vi tilbyde alle nye kunder at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Vil du have del i dette tilbud, så sørg blot for at vælge fanen ’ny kunde’ i låneboksen.

Hvordan kan jeg optage et mobillån?

Som sagt så er det både utrolig enkelt og nemt at låne penge via din mobil, da det blot kræver tre remedier at ansøge om et lån.
Det eneste du skal bruge er din smartphone, internetadgang og dit NemID. Herefter vælger du blot det beløb, som du ønsker at låne i vores låneboks. Låneboksen er selvfølgelig mobiloptimeret, og du vil derfor ikke opleve problemer med at ansøge om lånet, selvom du bruger din smartphone. Herefter udfylder du de påkrævede felter og trykker til sidst på ansøg knappen. Til sidst skal du have dit NemID nøglekort klar, da dette er det eneste du skal bruge til at underskrive låneaftalen.  

Hvis du ansøger om et mobillån hos Kvikautomaten inden for vores åbningstid, som er mellem kl. 8 og 20 på hverdage og mellem kl. 10 og 17 om lørdagen, vil du have pengene på din NemKonto inden for blot 45 minutter.

De eneste krav du skal leve op til, for at kunne optage et mobillån hos Kvikautomaten er: at du er minimum 23 år gammel, har fast bopæl i Danmark med en dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer. Til sidst må du heller ikke være registreret i hverken RKI eller i debitorregisteret, da vi derved ikke har mulighed for at godkende din låneansøgning.

Hvis du synes at et mobillån hos Kvikautomaten lyder som noget for dig, er det blot at fiske din telefon op af lommen, og se hvad vi har at tilbyde dig.

Har du i stedet brug for et lån, hvor du ikke skal betale alle pengene tilbage på én gang, så kan kredit være sagen. Her betaler man en lav månedlig ydelse. Læs eller ansøg her om kredit.

SMS lån lever videre

Mange søger stadig på "SMS lån" via Internettets søgemaskiner, og er blevet en terminologi mange bruger for netop mobillån, så derfor opretholder vi stadig denne side så folk kan finde frem til os. Men som sagt så kan man ikke længere låne via en SMS, men skal i stedet ind på vores hjemmeside via sin smartphone.