Ekspreslån

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Ekspreslån – når det skal gå rigtig hurtigt

Har du pludselig brug for et lån, hvor det gerne skal gå stærkt, så kan Kvikautomaten hjælpe dig med et ekspreslån. Det er bestemt ikke sjovt, hvis man pludselig står med en uventet regning i hånden, som man ikke har gjort plads til i månedens budget. Eller at der er behov for at købe nyt arbejdstøj eller noget helt andet. Vi hjælper dig gerne med at få lidt kvikke penge på kontoen til det du skulle have brug for. Du kan med vores ekspreslån (også kendt som kviklån) låne mellem 500 kr. og 6.000 kr.

Alle vores lån her hos Kvikautomaten er faktisk ekspreslån, da vi kan have pengene på din konto inden for blot 45 minutter, dette er hvis du ansøger inden for vores åbningstid (hverdage kl. 8-20, lørdag kl. 10-17). Finder du først ud af at du mangler penge efter kl. 20 om aftenen, så har vi pengene klar til dig inden kl. 9 næste morgen.

Har du brug for et lån, hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så har du mulighed for at ansøge om kredit (LINK).
Kredit tilbydes af vores hovedselskab Ferratum. Her kan du låne op til 15.000 kr. og kun betale for det du bruger.

Det tager kun 2 minutter – det er ekspresfart!

2 minutter er alt hvad det tager at udfylde vores online låneansøgning, og det kan man da sige er ekspresfart. Alt du skal gøre er at udfylde vores online låneboks med de påkrævede data (mobilnummer, CPR-nummer og e-mail), derefter trykke ansøg og til sidst godkende ansøgningen med dit NemID. Du behøver derfor ikke at udfylde alenlange lånedokumenter, hvor du ikke forstår halvdelen. Hos Kvikautomaten er det både enkelt, nemt og hurtigt.

Lige nu tilbyder Kvikautomaten nye kunder at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage.

Er du interesseret i dette tilbud? Ansøg her>>
Husk at vælge fanen ’ny kunde’ i låneboksen, som du bl.a. finder på forsiden.

Alt du skal gøre, for at få lov til at optage et ekspreslån hos Kvikautomaten, er at opfylde vores enkle krav. Det er vigtigt at du er fyldt 23 år, er dansk statsborger og har et dansk CPR-nummer samt folkeregisteradresse. Derudover må du ikke stå registreret i hverken RKI eller Debitor Registreret. Er disse krav opfyldt kan der hurtigt være et ekspreslån på vej til dig, og du bestemmer helt selv, hvad pengene skal gå til. Hos Kvikautomaten stiller vi nemlig ingen nysgerrige spørgsmål, om du bruger pengene på et par nye sko, højtalere eller regninger, det lader vi være op til dig.

Udfyld blot ansøgningen i vores online låneberegner og start din ansøgning med det samme, så du kan få nogle kvikke penge ind på kontoen. Husk at markere om du er ny kunde eller har lånt hos os før.