Forbrugslån – Ansøg om et hurtigt & billigt forbrugslån

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Alle har prøvet at stå og skulle bruge lidt ekstra penge, penge som man desværre ikke altid har. Det kan være at man har fået nogle uforudsete regninger, eller det kan være at man netop har set det sofasæt på tilbud, som man altid gerne har ville have til sin stue.

Det kan også være at drømmen om en rejse trænger sig på, kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge pengene på. Vi stiller nemlig ingen krav eller spørgsmål til hvad du kan finde på at bruge penge på.
Ligegyldigt hvad grunden måtte være til at du har behov for et forbrugslån, så er vores kviklån en hurtig og effektiv måde at få de penge mellem hænderne, man netop har brug for. Du har hos os mulighed for at låne fra 500 kroner og helt op til 6.000 kroner. Det er dig, der sætter beløbet efter dit behov.

Har du brug for et lån hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om kan du ansøge om kredit. Her kan du låne op til 15.000 kr.

Hvad er et forbrugslån

Hvad er et forbrugslån i virkeligheden? Et forbrugslån er i bund og grund et lån, som man kan optage til forbrugsgoder. Hos os betyder det at det er et lån, hvor du ikke skal still stille sikkerhed i form af pant i dit hus eller andre af dine værdier. Det er også en låneform, hvor vi ikke spørger ind til, hvad pengene skal bruges til, hvilket er en af de mange ulemper ved at låne i en bank. Men det vigtigste er nok, at når man optager et forbrugslån hos os, så får man pengene let og sikkert. 

Det er let og ganske enkelt at søge om et forbrugslån gennem Kvikautomaten. Når du har udfyldt vores online ansøgningsskema, behandler vi din sag, og i løbet af kort tid har du et svar og et lånetilbud. Når lånet er gået igennem, og du har godkendt det i vores online system, vil det være til rådighed på din NemKonto inden for 45 minutter så vidt det er inden for vores åbningstid. Ansøger du uden for vores åbningstid vil pengene være klar på din konto senest kl. 9 den efterfølgende dag.

Løs situationer med billige forbrugslån!

Så du kan se, der er ingen grund til at fortvivle eller unddrage sig selv den oplevelse eller det materiale gode du mangler. Et forbrugslån er netop skabt til at løse denne slags situationer. Ansøg nu og du vil blive overrasket over, hvor effektivt det hele er i forhold til at skulle ned i banken og forklare sin sag.
Nogle gange er det desværre også sådan, at man ikke altid kan få godkendt et lån i banken, også selvom man har en meget god årsag til at skulle låne. Her kan et forbrugslån fra Kvikautomaten måske hjælpe dig med en smule ekstra penge.

Du kan finde mere information om ansøgningsprocessen og lånevilkår her på hjemmesiden, samt kontakte vores kundeservice direkte, hvis du har tvivlsspørgsmål.

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.