Kredit op til 15.000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

 

Ferratum.dk

Få en billig kredit hos Ferratum - med kundefordele fra Kvikautomaten

Er du på udkig efter et højere lånebeløb end hvad vi kan tilbyde, eller en låneform hvor du ikke skal betale hele beløbet tilbage på én gang? Så tilbyder vi at vores kunder kan oprette en billig kredit hos vores moderselskab Ferratum. Det er uden oprettelsesgebyr, og så kan du låne op til 15.000 kroner (kreditvurdering foretages). Med en kredit afdrager du en fast månedlig ydelse, hvilket gør det langt mere fleksibelt end et almindeligt lån.

Fungerer som en kassekredit

Muligheden for en kredit sker, som nævnt, i samarbejde med Ferratum. Ferratum Kredit kan på mange måder sammenlignes med en kassekredit. Ligesom ved en kassekredit, betaler man kun for de penge man bruger. Så kan kan altså have en kredit på 15.000 kr. Men bruger du kan 7.000 kr., så er det disse du afbetaler.

Denne type lån er samtidig et nemt og billigere alternativ end et 30-dages kviklån, og så er det endda til en lavere rente. Vær opmærksom på, at du ikke kan have et åbent kviklån hos os, og samtidig have en kredit hos Ferratum. Har du allerede et igangværende kviklån, så skal dette betales tilbage inden du kan ansøge om Ferratum kredit.

Som noget helt ekstraordinært kan du som tidligere kunde hos Kvikautomaten få lov til at oprette en Ferratum Kredit og trække hele beløbet ud til din konto straks fra oprettelse, hvis du har brug for det. Normalt er processen anderledes.

Fleksibel kredit - uden oprettelsesgebyr

Normalt når man optager en kredit eller kassekredit skal man betale et oprettelsesgebyr, men dette behøver du ikke hos Ferratum. Du vælger helt selv, hvornår du ønsker at trække penge fra din kredit over på din NemKonto, og du betaler selvfølgelig kun, når du bruger af din kredit. Så du kan derved en måned vælge at hente 1.000 kr. Over og et par måneder senere trække 2.000 kr. Mere. Og selvom du har 10.000 kr. På din kredit konto, betaler du kun for de 3.000 kr.
En anden fordel er, at du betaler en lav ydelse hver måned i stedet for at betale hele lånet tilbage på én gang. Dette giver mere overskud i økonomien, da du kun skal finde plads til at afbetale et mindre beløb.

Ligesom med en kassekredit, så slipper du med Ferratum Kredit for gentagne låneansøgninger og kreditvurderinger. Alt sker online fra din smartphone, tablet eller PC. Du skal blot bruge dit NemID ved oprettelsen – herefter får du et log-in til ferratum.dk og styrer selv din kredit. Nemt, simpelt og hurtigt. 
Ligesom hos Kvikautomaten, så stiller Ferratum ingen dumme spørgsmål. Du har altså fri mulighed for at bruge pengene til det du har lyst til eller har brug for.
Er kredit noget for dig, så skal du blot trykke ’ansøg nu’ og du vil blive sendt over til Ferratums låneansøgning.

HVIS DU FØR HAR LÅNT HOS KVIKAUTOMATEN KAN DU FÅ UDBETALT HELE DIN KREDIT STRAKS HVIS DU ØNSKER DET.

Ønsker du en kort forklaring af Ferratum Kredit, så se vores kredit video ved at følge linket klik her for at åbne videoen i et nyt vindue>>