Kviklån - Danmarks kvikkeste låneservice

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Kvikke kviklån hos Kvikautomaten 

Står du med en mindre udgift som skal betales nu, så kan et kviklån være det rette for dig. Bliver du godkendt til et lån, i vores åbningstid, vil pengene være på din konto i løbet af 45 min. – det er da kvikt!

Hvis du optager et kviklån hos Kvikautomaten indenfor vores åbningstid, hvilket på hverdage er fra kl. 9 til 20, og om lørdagen fra kl. 10 til 17, vil du have pengene på din NemKonto max 45 minutter efter at din låneansøgning er blevet godkendt. Ansøger du om et kviklån uden for vores åbningstid, vil du have pengene senest den næste hverdag kl. 9. Dette er med til at gøre os til Danmarks hurtigste udbyder af kviklån.

Ansøg via låneboksen nederst på siden

Ansøg nem og enkelt om et kviklån 

Selv det at ansøge om et kviklån hos Kvikautomaten tager ikke mere end 2 minutter, og starks efter at du har indtastet de nødvendige oplysninger, vil du få af vide på skærmen, om din ansøgning er godkendt. Her vil du også få at vide, hvor meget du kan låne, til hvilke vilkår, og hvornår du vil have pengene til rådighed på din NemKonto.
Accepterer du tilbuddet, underskriver du aftalen med dit NemID, og vi overfører herefter dit kviklån til din NemKonto. Nemt, sikkert og hurtigt! Det er vores mission, at vores kunder føler, at vi lever op til vores slogan "kvikke penge på kontoen!" 

Siden 2012 har Kvikautomaten udstedt kviklån til folk, der har brug for "kvikke penge på kontoen", som vores slogan lyder. Kvikautomatens priser ligger blandt de laveste på markedet, og vi er derfor blevet et af danskernes foretrukne steder at låne penge.
Vi overfører pengene direkte til din NemKonto uden dikkedarer og uden at stille dumme spørgsmål, til hvad pengene skal bruges på. Det eneste du, som kunde, skal huske er at bruge dit NemID når du skal godkende låneaftalen. NemID’et vil blive brugt som din underskrift.

Glem alt om dumme spørgsmål og om at stille sikkerhed

Når du optager et kviklån hos Kvikautomaten, stiller vi ingen spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Om du ønsker at bruge dem på nyt sæt tøj, en ny opvaskemaskine eller på en ferie, er helt op til dig. Vi behøver ikke, som bankerne, dokumentation for hvad du skal bruge pengene på. Derudover behøver du heller ikke at fremlægge en masse papirer som lønsedler, årsopgørelse og budget, for at kunne få lov til at optage et kviklån.

Få råd til lidt mere med et kviklån

Med et kviklån hos Kvikautomaten får du en smule luft i økonomien. Et kviklån kan være en god, kortvarig løsning på et økonomisk behov lige nu og her. Du kan døgnet rundt ansøge om et kviklån hos os fra din computer, tablet eller smartphone - det er både nemt og sikkert. 
Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån, og vi udbetaler hurtigt pengene til dig. Har du brug for et kviklån nu og her? Så påbegynd din ansøgning i boksen nedenfor. Husk at vælge, om du er ny eller tilbagevendende kunde inden du trykker ansøg. Nye kunder kan ansøge om at låne op til 3.000 kroner GRATIS i 30 dage! 

Dog skal man altid tænke sig om inden man optager et lån. På kort sigt kan et kviklån være en god og hurtig løsning på ens pengeproblemer, men det er altid en god ide at tænke sig om på længere sigt. For eksempel skal du være i stand til, at kunne tilbagebetale lånet og de dertilhørende gebyrer og renter. Overholder man ikke sin betalingsaftale, kommer der ekstra renter på og man kan risikere at blive sendt til inkasso.

Fordelen ved et kviklån er dog, at der sjældent skal stilles sikkerhed i fast ejendom eller andet.
Den største forskel ved at låne i banken eller i et finansieringsselskab, er at banken må sætte renten op og det må et finansieringsselskab ikke. Dog kan bankens renter starte på et lavere niveau.

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.