Lån

Lån nemt og enkelt hos Kvikautomaten

Det er ikke altid nemt at få pengene til at løbe rundt – specielt ikke hvis der pludselig kommer en større uforudset udgift - fx en stor regning, en stjålen cykel eller måske en lækker ferie, man gerne vil overraske kæresten med.

Med et lån fra Kvikautomaten behøver du ikke gå glip af alt det sjove - vi tilbyder Kviklån fra 500 kr. til 6.000 kr. På den måde slipper du for at vende og dreje hver en fem øre og i stedet få råd til det, du mangler.

Vores lån er utrolig kvikke - det tager kun to minutter at ansøge, og så er det både nemt og enkelt! Du slipper derfor for uforståelige og besværlige lånedokumenter, lange forklaringer om, hvad pengene skal bruges til og som en ekstra bonus, behøver du heller ikke tænke på at skulle stille sikkerhed for lånet.

Har du i stedet brug for et lån, hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kassekredit på op til 15.000 kr. >>

 

Kom godt i gang med dit lån

Hos Kvikautomaten slipper du for irriterende spørgsmål om, hvad dit lån skal bruges til. Du bestemmer helt selv om pengene skal gå til at betale for din bedstemors gebis, en ny cykel, et par irriterende regninger eller måske et nyt lækkert klædeskab. Alt du skal gøre, er at udfylde vores online låne ansøgning, dernæst beslutte, hvor meget du vil låne og til slut trykke på ansøg. Låner du inden for vores åbningstid, som er hverdage mellem kl. 8 – 20 og lørdage kl. 10 – 17, kan pengene stå klar på din konto inden for 45 min. Uden for vores åbningstid vil pengene stå klar på din konto næste dag inden kl. 9.  

Det eneste vi kræver af dig er, at du er fyldt 23 år, har fast bopæl i Danmark samt har dansk adresse og CPR-nummer. Derudover må du ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registreret. Opfylder du disse krav kan du hurtigt og uden det store besvær ansøge om et lån hos Kvikautomaten. Sørg for at have dit NemID klar til at godkende dit lån.

Er du ny kunde her hos Kvikautomaten? Så kan du ansøge om at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Læs mere under lån penge gratis >>