Lån 1000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 1000 kroner hos Kvikautomaten

Lån 1000 kroner hos Kvikautomaten og få råd til den ting, du står og har brug for lige her og nu. Det kunne måske være et par nye bukser, en flot taske, et digitalkamera eller det par solbriller som du har drømt om i lang tid? Hvis du vil låne 1000 kroner er et kviklån hos Kvikautomaten måske noget for dig. Du ansøger online, og du har pengene inden for max. 45 minutter hvis du låner på hverdage mellem kl. 8 og 20!
 
LIGE NU - som set på TV og hørt i radioen - nye kunder kan ansøge om at låne penge GRATIS i 30 dage!
 
Så står du for eksempel og ved, at du skal bruge penge til noget bestemt én af de nærmeste dage, så er Kvikautomaten din vej til hurtige penge - eller "kvikke penge på kontoen" som vi vælger at udtrykke det. Alt du gør, er at udfylde låneansøgningen for de 1.000 kroner fra din PC, tablet eller smartphone, og trykker "ansøg". Herefter går der ikke lang tid før du får svar om, hvor meget du kan låne. Det vil sige, at vi måske fortæller dig, at du er godkendt til at låne mere end 1.000 kroner. Om du vælger de 1.000 kroner, eller et andet tilbud, er op til dig. Herefter godkender du blot aftalen, og så sørger vi for, at overføre pengene til dig så hurtigt, det er muligt. 
 
Skal du låne 1000 kroner? Så vælg et hurtigt lån hos Kvikautomaten. Du ansøger fra boksen herunder. 
 
 
Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.