Lån 2000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 2000 kroner med et Kvikautomaten kviklån

Lån 2000 kroner hos Kvikautomaten og få råd til det, du står og mangler med det samme. Måske har du brug for at låne 2000 kroner til at forsøde din tilværelse lidt? Måske med en ny smartphone, nogle nye møbler eller et weekendophold til en spændende storby? Det kan også være, at pengene skal gå til noget lidt mere praktisk og fornuftigt, som et par halvstore regninger, du har brug for at få betalt for at få ro i sjælen?

Har du brug for et lån hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit op til 15.000 kr. hos vores hovedselskab >>

Uanset om du skal låne 2000 kr. til at betale et par regninger eller til noget lidt sjovere, så blander vi os ikke. I stedet vil du opdage, at det hos Kvikautomaten er nemt og hurtigt at låne penge. Vi sørger for at godkende dit lån hurtigst muligt – du vil derfor ikke komme til at vente længe før du kan se pengene på din konto.

Lån penge nu>>

Har du brug for at låne 2000 kroner?

Lån 2000 kr. via din computer, tablet eller mobiltelefon. Det tager ikke meget mere end to minutter at skrive de oplysninger, som vi skal bruge for at bevillige dig lånet. Når lånet er godkendt, overfører vi 2000 kr. til din Nemkonto – nemt, hurtigt og sikkert. Med et kviklån eller forbrugslån på 2000 kroner hos Kvikautomaten får du hurtigt penge på kontoen til at dække dine behov lige nu og her. Derfor er vores slogan også: ”kvikke penge på kontoen!"

Er du i tvivl om noget? Check vores FAQ>>

Klik her for at komme til vores online låneansøgning>>

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.