Lån 3000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

 

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 3000 kroner nemt med Kvikautomaten

Med et mikrolån på 3000 kroner kan du nemt få dækket dit umiddelbare, økonomiske behov. 3000 kroner kan række langt, hvis du står og har brug for ekstra økonomisk frirum indtil du får den næste lønseddel eller indkomst på anden måde. Har du for eksempel brug for at komme ud at rejse, kan et mikrolån på 3000 kroner sagtens få dig til steder uden for landets grænser. Med tog eller fly kommer du let nemt til mange europæiske storbyer for under 3000 kroner - check blot mange rejsesites på nettet, der tilbyder gode og billige rejser til gode priser.
 
Har du brug for et lån hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit op til 15.000 kr. hos vores hovedselskab >>
 
Har du fået en uforudset udgift - f.eks. fordi noget er gået i stykker som du bare SKAL have repareret - så kan et hurtigt mikrolån på 3000 kroner være en fantastisk hjælp. Forestil dig, at det enten er din bil, dine briller, eller din telefon, der er gået i stykker. Det er ting, som man sjældent kan leve foruden. I stedet for at bekymre dig om, hvordan du skal få råd til at få tingene repareret, så tag et lån hos Kvikautomaten. Hos os får du hurtigt penge på kontoen som du har til rådighed i 30 dage før de skal betales tilbage. Det er hurtigt, nemt og gør, at du ikke behøver bekymre dig om du nu har penge på kontoen lige nu og her. 
 
 

Har du brug for at låne 3000 kroner?

Lån 3000 kroner hos Kvikautomaten og få råd til det, du har brug for nu og her. Har du brug for at låne 3000 kroner, så er et kviklån hos Kvikautomaten helt sikkert noget for dig. Du ansøger om dit lån enten online eller via sms, og så snart dit lån er blevet godkendt, sætter vi pengene til overførsel til din NemKonto.
 
Ansøg med det samme via boksen nedenfor.
 
Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.