Lån 4000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 4000 kroner hos Kvikautomaten

Lån 4000 kr. hos Kvikautomaten og bliv kørende. Med et hurtigt lån på 4000 kr. kan du for eksempel investere i en ny bærbar, ny cykel, et par nye flotte briller eller noget helt fjerde.  Med 4000 kr. på lommen har du også mulighed for at komme lidt ud over Danmarks grænser – forlæng for eksempel sommeren med en dejlig rejse til varmere himmelstrøg, når mørket og kulden presser sig på her. Kvikautomaten stiller ingen dumme spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på. Vi lader det dermed være helt op til dig at vurdere, hvad du ønsker at bruge lånet til. Det er hurtigt og nemt at ansøge om et lån på 4000 kroner, og du kan ansøge via SMS eller via vores online ansøgningsformular. 
 

Har du brug for at låne 4000 kroner?

Lån 4000 kr. ved hjælp af din computer, tablet eller mobiltelefon. Det tager ikke mange minutter at udfylde vores online låneansøgning, og så snart lånet er godkendt, overfører vi 4000 kr. til din Nemkonto. Kvikautomatens slogan er: ”kvikke penge på kontoen” fordi låneprocessen altid er nem, hurtig og sikker. Med et kviklån eller forbrugslån på 4000 kr. hos Kvikautomaten får du hurtigt penge på kontoen til at dække dine behov lige her og nu. Er du i tvivl om noget? Check vores FAQ>>

Som set på TV og hørt i radioen - nye kunder kan låne penge GRATIS i 30 dage!

Udfyld låneboksen nedenfor og pengene er snart på vej.

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.