Lån 5000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 5000 kroner hos Kvikautomaten

Lån 5000 kroner hos Kvikautomaten og få luft i økonomien med det samme. Har du brug for et kviklån på 5000 kroner? Så er et SMS lån eller forbrugslån hos Kvikautomaten helt sikkert noget for dig. Med et lån på 5000 kroner har du råd til lige det, du står og mangler. Det kunne være en ny laptop, en ny mountainbike eller en kæmpe opgradering af garderoben derhjemme! Med et lån på 5000 kroner kommer du langt - det er der ingen tvivl om.

Har du brug for et lån hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit op til 15.000 kr. hos vores hovedselskab >>

Hvad enten du bruger de 5000 kr. på at forsøde din tilværelse lidt ekstra, ubetalte regninger eller noget helt tredje, så blander vi os ikke. Du vurderer selv, hvad du har lyst til at bruge pengene på. Vi koncentrerer os om at godkende lånet og derefter overfører vi pengene til din konto hurtigst muligt. Låner du på hverdage mellem 8 og 19 modtager du endda pengene inden for blot 45 minutter!

Klik her for at gå til vores online låneansøgning>>

Har du brug for at låne 5000 kroner?

Lån 5000 kr. via din laptop, mobil eller tablet. Med et kviklån eller forbrugslån på 5000 kr. hos Kvikautomaten får du hurtigt penge på kontoen til at dække dine behov lige nu og her. På blot få minutter har du udfyldt vores online låneansøgning, og derefter er du klar til at trykke på den grønne ansøgningsknap. Så snart vi har godkendt lånet, så bliver de 5000 kr. overført til din konto. Et lån på 5000 kr. fra Kvikautomaten står typisk til rådighed på din Nemkonto dagen efter, du har ansøgt om lånet - nemmere bliver det ikke at få ”kvikke penge på kontoen”.

Er du i tvivl om noget? Check vores FAQ>>

Påbegynd din ansøgning i låbeboksen herunder.

 
Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.