Lån 6000 kr.

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 6000 kroner hos Kvikautomaten

Har du brug for et kviklån på 6000 kroner? Så lån 6000 kroner hos Kvikautomaten og få masser af luft i din daglige økonomi. Står du og har brug for et hurtigt lån, så kan et lån på 6000 kr. hos Kvikautomaten være noget for dig. Et lån på 6000 kroner giver frihed lige nu og her, og du kan bruge pengene på at købe den cykel, du har drømt om længe, måske noget lækkert tøj til din garderobe, en komfortabel sofa eller måske har du brug for at få betalt nogle uforudsete ekstra regninger, som du ikke havde regnet med.

Har du brug for et lån hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit op til 15.000 kr. hos vores hovedselskab >>

Uanset hvad du vælger at bruge de 6000 kr. på, så husk på, at vi ikke blander os. Vi stiller ingen dumme spørgsmål, men koncentrerer os i stedet om at få godkendt dit lån samt at få pengene overført hurtigst muligt til din konto. Låner du mellem kl. 8 og 16 på hverdage, modtager du pengene inden for 45 minutter. Vi tilbyder gratis lån til nye kunder op til 3.000 kroner.

Har du brug for at låne 6000 kroner? 

Lån 6000 kroner ved hjælp af din laptop, tablet eller mobil – uanset hvad du vælger at gøre, er det hurtigt at udfylde vores online låneansøgning. Så snart vi har godkendt lånet kan du se dine penge på din Nemkonto. Dette tager typisk ikke mere end en dag. Låneprocessen hos Kvikautomaten er nem, hurtig og sikker og du vil derfor hurtigt få ”kvikke penge på kontoen”. 

Er du i tvivl om noget? Check vores FAQ>>

Har du brug for at låne 6000 kroner? Så vælg et lån hos Kvikautomaten. Vi stiller ingen dumme spørgsmål, og udbetaler lynhurtigt. Med et kviklån eller forbrugslån på 6000 kr. hos Kvikautomaten får du hurtigt penge på kontoen til at dække dine behov lige nu og her.

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.