Lån penge gratis

Kvikautomaten er et brand under Ferratum, der lige nu tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

 

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Gratis kviklån i 30 dage 

Du hørte rigtig ’lån penge gratis’! Kvikautomaten tilbyder nye kunder at låne gratis i 30 dage. Og med gratis, mener vi at du ikke skal betale omkostninger for lånet. Der er altså ingen renter eller gebyrer, kun det rene lånebeløb der skal tilbagebetales efter 30 dage.

Forestil dig dette – du mangler lidt ekstra penge og ansøger derfor om et lån på 3.000 kr. Du er ny kunde og får derfor lånet gratis, så du godkender og inden for kort tid står pengene på din konto. Penge som du frit kan benytte til hvad du har lyst til. Så du kan shoppe løs, betale tandlægeregningen eller forkæle bedste med et par nye sutsko. Når de 30 dage er gået, betaler du blot de 3.000 kr. tilbage, og ikke mere end det, vi har hos Kvikautomaten taget os af alt det andet.  

Årsagen til at vi tilbyder dig at låne penge gratis som ny kunde, er for at du kan prøve, hvor nem og bekvem vores låneservice er. Vi sørger for at du hurtigt får lidt kvikke penge på kontoen, hvis du mangler lidt til at komme gennem måneden. Det er ikke meget mere end et par klik i vores låneboks, nogle få felter der skal udfyldes og dig der skal være parat med dit NemID, så du kan godkende lånet. Derefter vil pengene være på deres vej til dig. Hvis du bliver godkendt til et lån, og du ansøger inden for vores åbningstid, vil du kunne have dit gratis kviklån på kontoen inden for 45 minutter. Det kan man vist godt sige er at få ’kvikke penge på kontoen’ som vores slogan lyder. Tryk blot på ’ansøg nu’ eller udfyld vores låneansøgning nederst på siden.

 

 

Lån penge gratis – hvordan?

For at kunne låne penge gratis og modtage vores tilbud til nye kunder, skal du blot opfylde vores simple krav. For det første, så skal du selvfølgelig være ny kunde hos Kvikautomaten, derudover skal du være fyldt 23 år, og hverken stå registreret i RKI eller Debitor Registret. Et andet krav er at du skal have fast bopæl i Danmark, og have et dansk mobilnummer. Er du i tvivl om vores krav, så kan du her læse vores lånevilkår. Ellers er det blot at udfylde låneboksen nedenfor med dit mobilnummer, CPR-nummer og e-mail adresse. Du får at vide med det samme, når du ansøger, hvor meget vi kan tilbyde dig at låne. Husk at vælge fanen ’ny kunde’.

Husk hos Kvikautomaten stiller vi ingen irriterende spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til, og vi beder dig ikke indsende et hav af forskellige dokumenter. Vi tjekker ganske enkelt din kreditværdighed gennem dit CPR-nummer, så du slipper for alt det andet besvær. Som noget ekstra skal du heller ikke tænke på at stille sikkerhed for det lånte beløb, hvilket kan være tilfældet andre steder.

Med lidt kvikke penge på kontoen, kan du få råd til at betale den regning der f.eks. lige er kommet ned i postkassen eller få råd til at erstatte din gamle cykel. Mulighederne er mange, og du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene på.

Har du lånt hos os før, så kan vi desværre ikke tilbyde et gratis lån, i stedet kan vi tilbyde vores kviklån, hvor du kan låne op til 6.000 kr., med en løbetid på 30 dage. Ønsker du et højere lånebeløb, op til 15.000 kr. eller et mere fleksibelt lån, så har du hos vores moderselskab, Ferratum, mulighed for at optage kredit. Kredit er en mere fleksibel låntype, hvor du afdrager et fast månedligt beløb, i stedet for hele beløbet på en gang.

 

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.