Lån penge nu

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån penge nu og betal om 30 dage 

Hos Kvikautomaten kan du låne penge nu og her, til det du står og mangler. Vi tilbyder lån fra 500 kroner op til 6.000 kroner, og låner du mellem kl. 8 og 20 på hverdage, har du pengene på kontoen inden for 45 minutter! Vi tilbyder tilmed nye kunder 1. lån gratis, hvor du kan låne op til 3.000 kroner.

Hos Kvikautomaten tilbyder vi kviklån, som du har fri mulighed for at bruge til det du har lyst til. Vi stiller ingen irriterende spørgsmål eller kræver lånedokumentation eller sikkerhed i dine værdier. Vi foretager et kredittjek via dit CPR-nummer og lånet godkendes med NemID, hvilket gør at du nemt og hurtigt kan få lidt kvikke penge på kontoen.  

Har du brug for et lån, hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så har du hos vores hovedselskab Ferratum mulighed for at ansøge om en kredit.
Ferratum kredit giver dig mulighed for at låne op til 15.000 kr. og du betaler kun for de penge du bruger, ligesom ved en kassekredit.

Nem og sikker låneproces

Kvikautomaten er blandt de førende udbydere af hurtige lån i Danmark. Dette er bl.a. på grund af vores hurtige, sikre og nemme låneproces, lave priser, og generelt en stor forståelse for at alle kan få brug for lidt ekstra på kontoen en gang i mellem. Du kan f.eks. få brug for at låne penge nu og her, hvis du har brug for lidt ekstra luft i økonomien, eller måske skal betale nogle vigtige regninger eller andre udgifter. Det kan også være at du vil låne penge netop nu, fordi du trænger til at komme ud at rejse - valget er dit. Kvikautomaten stiller ingen dumme spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på. Alt du skal gøre er at bruge 2 minutter på at udfylde vores online låneansøgning her på hjemmesiden. Så snart du har godkendt dit lånetilbud med NemID, sørger vi få at få overført pengene direkte til din NemKonto. Lettere bliver det ikke at få kvikke penge mellem hænderne!

For at låne penge nu er alt du skal sørge for, er at opfylde vores simple krav og så skal du derudover have dit NemID klar til at godkende lånetilbuddet. For at kunne låne hos os, skal du være fyldt 23 år, have en dansk folkeregister adresse og CPR-,nummer. Derudover påkræver vi at du ikke står registreret i hverken Debitor registret eller i RKI. 

Er du i tvivl om noget? Check vores FAQ>>

Udfyld blot låneboksen nedenfor og start din ansøgning. Det tager kun 2 minutter. Husk at vælge den rigtige fane alt efter om du er ny kunde, eller om du har lånt hos os før. 
Som sagt så kan du, hvis du låner inden for vores åbningstid (hverdage kl. 8-20, og lørdage kl. 10-17), have pengene på din konto i løbet af 45 minutter. Låner du uden for åbningstiden, vil pengene i stedet være klar på din konto inden næste dag kl. 9.

 

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.