Lån til studerende

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

 

Ferratum.dk

 
NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.
 
Som studerende kan det være vigtigt at få et hurtigt lån til fx en bærbar computer. Forestil dig, at du som studerende skal til skriftlig eksamen og din bærbare bryder sammen dagen før. I stedet for at bruge dyrebar tid og spildte kræfter på at diskutere med banken, tilbyder Kvikautomaten hurtige lån, hvor du som studerende kan låne penge hurtigt, og få overført penge til din konto i løbet af ganske kort tid. Det er nemt, bekvemt, og altid en god mulighed for dig som studerende til at få hurtige penge på kontoen. Du skal være fyldt 23 år for at kunne ansøge om et lån.
 
Er du studerende på en videregående uddannelse, kan det også være, at du skal et semester til udlandet. Her vil et lån til studerende være en belejlig hjælp - enten til selve rejsen, men måske kommer du også i en situation, hvor et hurtigt lån kan redde dig ud af en situation. Du skal blot have en folkeregisteradresse i Danmark for, som studerende, at kunne få lov til at låne.
 
Ved semesterstart er det som studerende dyrt at købe bøger. Typisk skal man købe alle bøgerne på én gang. Her kan et lån fra Kvikautomaten være en rigtig god, midlertidig løsning på den store udgift det er, at købe bøger.   
 
Er du studerende, og har brug for et hurtigt lån? Ansøg om dit lån til studerende.
 
Som set på TV og hørt i radioen - nye kunder kan ansøge om at låne op til 3.000 kroner GRATIS i 30 dage!
 
 
Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.