Lån uden sikkerhed

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

 

 

Ferratum.dk

Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

 

Lån hos Kvikautomaten uden at stille sikkerhed 

Hos Kvikautomaten kunne du få et lån uden sikkerhed, hvilket betyder at du ikke skal stille sikkerhed i dine værdier for at kunne optage et lån, vi tager altså ikke andel i eventuel ejendom som du måtte have. At vores kunder kunnen få et kviklån uden at skulle stille sikkerhed er helt sikkert én af grundene til, at Kvikautomaten var blandt Danmarks førende udbydere af kviklån på markedet.

Et lån uden sikkerhed betyder dog at vi tager en højere rente end bankerne og andre låneinstanser, da vi netop ikke stiller spørgsmål eller skal have stillet sikkerhed for at lånet kan tilbagebetales. Det eneste vi foretager på baggrund af din ansøgning er et kredittjek.

Ansøg om et lån uden sikkerhed (kviklån) via låneboksen nederst på siden

Vi stiller ingen dumme spørgsmål 

Hos Kvikautomaten stiller vi ingen dumme spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på. Så står du og mangler penge til en rejse, har du tabt din telefon, er køleskabet røget eller lå der en uforudset regning i postkassen, så stiller vi hos Kvikautomaten ingen spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på. Du er derfor fri til at bruge det lånte beløb, på lige netop det du står og mangler og har brug for.  
Derudover kræver vi heller ikke at du fremlæger en lang række dokumenter som; årsopgørelse, øvrige lånepapirer, budget eller lignende. Det eneste vi kræver er, at du minimum er 23 år gammel, har dansk folkeregisteradresse, bopæl og mobilnummer, samt har et dansk CPR-nummer. Derudover må du heller ikke være registreret i RKI eller i debitor registeret, da vi derved ikke har mulighed for at godkende din låneansøgning.

Så hurtigt har du pengene på din konto 

Kvikautomaten overfører hurtigst muligt pengene til din NemKonto, efter at din ansøgning er blevet godkendt. Hvis du ansøger om et lån inden for vores åbningstid, hvilket på hverdage er mellem kl. 8 og 20 og om lørdagen mellem kl. 10 og 16, udbetaler vi pengene til din konto inden for max. 45 minutter. For at kunne få et kviklån uden sikkerhed, skal du blot opfylde de tidligere nævnte krav.

Et lån hos Kvikautomaten bliver oftest brugt som et forbrugslån, hvor det går til udgifter som fjernsyn, rejser, møbler, julegaver, bryllup eller andet godt til huset. Det er dog helt op til dig, hvad du ønsker at bruge pengene på, vi stiller som sagt ingen dumme spørgsmål til brugen af lånet.

Sådan ansøger du om et lån uden sikkerhed hos Kvikautomaten 

For at ansøge om et lån hos os, skal du blot udfylde låneboksen, som du finder nederst på denne side. Det er vigtigt at du husker at vælge, om du er en ny kunde eller har lånt hos os før, dette er for at du kan se de korrekte låneomkostninger. Som ny kunde, kan du nemlig låne op til 3.000 kroner helt gratis i 30 dage. Dette tilbyder vi naturligvis for, at du kan opleve Danmarks bedste og hurtigste låneservice kvit og frit – og så ved du, hvor du skal låne, hvis du skulle få brug for kvikke penge en anden gang. 

I låneboksen får du også indblik i, hvad de totale omkostninger for lånet er. På den måde kan du nemmere overskue, hvorvidt du har mulighed for at betale pengene tilbage inden for den valgte løbetid. Har du brug for et mere fleksibelt lån, så har du også mulighed for at ansøge om kredit hos vores hovedselskab Ferratum. Med en kredit, bliver det muligt at tilbagebetale beløbet i mindre portioner over flere måneder, fremfor at skulle tilbagebetale det hele på én gang. Ansøg her om Ferratum kredit.

Hvis et lån uden sikkerhed, lyder som en attraktiv mulighed for dig, så er det blot om at gå i gang med at ansøge om lånet i vores låneboks. Du kan her nemt låne mellem 500 - 6.000 kr. Du kan derudover tilgå og udfylde vores låneboks, fra både din computer, mobil eller tablet, da vores website er mobiloptimeret.

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.