Online låneberegner

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

I vores låneberegner herunder kan du hurtigt beregne, hvad dit kviklån vil koste dig. Når først du har valgt dit foretrukne lånebeløb i låneberegneren, kan du i bunden af boksen se, hvad dit lån vil koste. Her vil du bl.a. blive informeret om det samlede tilbagebetalingsbeløb, så du ikke er i tvivl om hvad det f.eks. koster dig at låne 4.000 kroner. Og tro det eller lad være men vi kan faktisk have pengene på din konto i løbet af blot 45 minutter fra du har trykket ansøg.

Nem og enkel låneberegning 

Start låneprocessen ved at vælge det ønskede lånebeløb og udfyld dernæst mobilnummer, CPR-nummer og e-mail. Til sidst trykker du blot på ansøg knappen for at fortsætte din låneansøgning. Bemærk, at priserne samt vilkår er de samme hvad end du vælger forbrugslån, SMS lån eller mikrolån. Derfor kan du roligt ansøge direkte fra denne side. 
Er du ny kunde hos Kvikautomaten, så kan du GRATIS låne op til 3.000 kroner i 30 dage. Husk derfor at vælge den rigtige fane i låneberegneren nedenfor. Som ny kunde vælges derfor fanen ’ny kunde’ og har du lånt hos os før bliver du på fanen ’lånt før’.

Har du brug for et lån, hvor du ikke skal betale alle pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg hos vores hovedselskab, Ferratum, om en kredit.
Med kredit kan du låne op til 15.000 kr. og kun betale af for de penge du bruger.

Efter du har udfyldt låneberegneren, og trykket ansøg vil du modtage et lånetilbud. Er du interesseret i dette tilbud skal du underskrive med dit Nem-ID og pengene vil være på vej til din konto.

Lånetilbud 

Når du har valgt det beløb du ønsker i vores online låneberegner, fortsætter du din ansøgning. Du får straks at vide, hvor meget vi kan tilbyde dig at låne. Ansøger du fx om at låne 4.000 kroner, men vi kan faktisk tilbyde dig et lån på 6.000 kroner, så får du et lånetilbud direkte på skærmen. Her skal du vælge om du vil ansøge om det højeste beløb vi kan tilbyde dig, eller om du vil blive ved dit oprindelige valg på 4.000 kroner.
Tryk "ja tak" for at vælge de 6.000 kroner, og "nej tak" for at vælge 4.000 kroner, dit oprindelige valg. Herefter underskriver du din aftale med NemID. Søger du i vores åbningstid, hverdage kl. 8-20 og lørdage kl. 10-17, skal du kun vente maks. 45 minutter så er pengene på din NemKonto klar til at blive brugt. Uden for vores åbningstid vil du modtage pengene senest næste dag kl.9.

Sørg for at tjek vores lånevilkår inden du ansøger, så kan du gøre låneprocessen langt nemmere. Vi kræver bl.a. at du er fyldt 23 år, har dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer og at du ikke står registret i RKI eller Debitor registret.

Er du i tvivl om noget? Check vores FAQ>>

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.