mikrokredit

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Mikrokredit fra Kvikautomaten

Er du på udkig efter GRATIS mikrokredit? Så er du kommet til det rigtige sted! Kvikautomaten tilbyder GRATIS mikrokredit i 30 dage til nye kunder! Start din ansøgning i låneboksen nederst på siden. Er du ny kunde, husk da at trykke på "ny kunde"-knappen først. 

Med mikrokredit hos Kvikautomaten er det blevet hurtigere og nemmere at låne penge hurtigt:

  • Hos Kvikautomaten kan du som ny kunde låne helt op til 3.000 kroner GRATIS i 30 dage!
  • Du kan have pengene på din konto inden for 45 minutter!

 

 

Vi har ingen skjulte gebyrer. Et mikrokredit lån hos Kvikautomaten er MEGET simpelt: Du bruger 2 minutter på at udfylde låneansøgningen, hvor du vælger hvor mange penge, du ønsker at låne. Alle lån skal tilbagebetales efter 30 dage. Eneste krav er, at du er fyldt 23 år, og du ikke står i RKI eller Debitor Registret. Du skal bruge NemID for at låne. Udfyld låneboksen nederst på siden og modtag snart pengene på din konto.

Husk at klikke på "ny kunde" hvis du ikke har lånt hos os før - så får du nemlig dit lån til 0% i rente. Læs mere om vores gratis lån>>

 

Tag kontrollen over din økonomi med en mikrokredit fra Kvikautomaten

Derfor er mikrokredit hos Kvikautomaten blevet så populært: Mange danskere får afslag i banken, selv om det kun drejer sig om et simpelt mikrokredit lån på nogle tusinde kroner. Opstår der et pludseligt behov for at låne penge, er bankerne i dag sjældent behjælpelige - også selv om du har været en god kunde i årevis. Med et mikrokredit lån tager du selv kontrollen, og med et mikrokredit lån bliver din økonomi hurtigt overskuelig igen. Med et lån hos os kommer du ikke ud i langvarige aftaler, da vores mikrokredit lån typisk kun løber i 30 dage. Det er klart en fordel for dig at få dit lån afklaret hurtigt. På den måde sikrer du dig, at du ikke kommer ind i en overskuelig gældsspiral, hvor du ikke har overblikket over dine låneaftaler.

 

Opret din lån hvor end du er - i rekordfart!

Du kan ansøge om mikrokredit hos Kvikautomaten fra din PC, tablet eller smartphone 24 timer i døgnet. Kvikautomaten er den hurtigste udbyder af sin slags i Danmark. Låner du i vores åbningstid modtager du pengene på din kontoen inden for max. 45 minutter. Det kalder vi "kvikke penge på kontoen!" Start din mikrokredit-ansøgning fra boksen nedenfor.

Få dit gratis lån med det samme. Ansøg herunder!

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.