Online lån

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Online lån på kun 2 minutter

Nu er det slut med at trave ned i banken, når du skal låne penge. Ikke flere kilometer lange og uforståelige lånedokumenter, og nysgerrige spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Med et online lån fra Kvikautomaten skal du blot udfylde vores online låneansøgning, trykke ansøg og dernæst godkende beløbet med dit NemID, så kan pengene være på vej.

Ansøg her 

Vi lyver ikke, når vi siger at det kun tager to minutter, for det er faktisk den tid det tager at ansøge. Alt du skal udfylde er dit mobilnummer, CPR-nummer og e-mail, derudover skal du blot beslutte dig for, hvor mange penge du vil låne. 
Bliver du godkendt til at låne, kan du inden for vores åbningstid have pengene på din konto i løbet af 45 minutter. Vores åbningstid er hverdage fra kl. 8-20 og lørdage kl. 10-17. Skulle du få behov for penge uden for vores åbningstid, så ansøg blot og pengene vil være klar næste morgen inden kl. 9.
Løbetiden på vores lån er 30 dage, hvorefter det fulde beløb plus kreditomkostninger tilbagebetales.

Har du i stedet behov har et mere fleksibelt lån, hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så har du mulighed for at ansøge om kredit hos vores moderselskab Ferratum. Her kan du låne op til 15.000 kr. Ansøg her om kredit 

Tag et online lån hos Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan vi hjælpe dig med et online lån mellem 500 kr. og 6.000 kr. til det du står og mangler. Om pengene er til en ny havenisse, cykel eller et weekendophold er helt op til dig – vi blander os ikke. Du skal blot have dit NemID klar til at godkende ansøgningen og derudover opfylde vores få krav.

For at kunne optage et online lån hos Kvikautomaten, skal du være fyldt 23 år og være dansk statsborger. Derudover skal du have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, og så må du ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registeret. Er disse krav opfyldt kan du trygt udfylde vores online ansøgning.

Er du ny kunde, så tilbyder Kvikautomaten lige nu nye kunder at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Er du interesseret i dette tilbud, så ansøg her om et gratis lånSørg blot for at vælge fanen ny kunde i vores lånansøgning.

Lån over mobil, tablet eller computer

Det gode ved et online lån, er at du kan ansøge om det fra hvor som helst når som helst. Det kræver blot at du kan komme på nettet. Du kan nemt ansøge om et lån både fra din computer, mobil og tablet. Du skal blot bruge låneboksen, som du blandt andet finder på forsiden. Er du ny kunde, så husk at markere dette. Er du ellers i tvivl om noget vedrørende din online låneansøgning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan også kigge i vores ofte stillede spørgsmål for at se, om du kan finde svar på det du søger.