Online låneansøgning

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Sådan bruger du vores online låneansøgning

Vores online låneansøgning er utrolig nem og enkel at bruge. Indtast blot dine oplysninger (mobilnummer, CPR-nummer og e-mail) i ansøgningsboksen nedenfor for at påbegynde din låneansøgning. 
Start med at vælge dit lånebeløb, det beløb du ønsker at låne, og indtast derefter din e-mail, CPR-nr. og dit mobilnummer. Du kan med det samme se priserne for dit lån i teksten på boksen. Har får du bl.a. oplyst det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Bemærk vores lave priser - og er du ny kunde hos Kvikautomaten, kan du tilmed få dit første lån gratis! Vi tilbyder alle nye kunder at låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Husk da at vælge fanen "ny kunde" inden du fortsætter låneansøgningen.

Når du trykker "ansøg", fortsætter du til næste trin, hvor du skal bekræfte valget af dit ønskede lånebeløb. Du vil straks få at vide på skærmen, hvor meget vi kan tilbyde dig at låne lige nu. Her kan du evt. få tilbudt at låne 6.000 kroner selvom du kun har ansøgt om 4.000 kroner. Du vælger selv om du vil takke ja til at låne mere eller bibeholde det først valgte beløb.
Herefter skal du læse og acceptere vores lånevilkår og underskrive låneaftalen med dit NemID. Først når du har indtastet den 6-cifrede kode fra dit NemID-nøglekort, er lånet bekræftet, og vi kan sætte pengene til overførsel. Hav derfor dit NemID klar ved hånden. 

Det er nemt, sikkert og hurtigt at bruge Kvikautomatens online låneansøgning, og i løbet af ganske kort tid kan du få pengene overført til din NemKonto. Låner du mellem kl. 8 og 20 på hverdage, modtager du pengene på din kontoen inden for 45 minutter. Lørdage 10-17. Låner du uden for dette tidsrum vil penge være på din konto senest næste dag kl. 9.

Som set på TV og hørt i radioen - nye kunder kan ansøge om at låne op til 3.000 kroner GRATIS i 30 dage! Vælg fanen ny kunde.

Enkle krav og simpel ansøgning 

Som nævnt er det ganske enkelt og hurtigt at udfylde vores låneansøgning, vi stiller ingen irriterende spørgsmål eller kræver sikkerhed for lånet. Du har fri rådighed over det lånte beløb, og kan derfor bruge pengene på lige det du har lyst til og som du mangler. Vi kræver kun at du opfylder vores lånevilkår, som bl.a. påkræver at du er fyldt 23 år, har ey dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, samt at du hverken står registreret i RKI eller i Debitor Registret. Opfyldes disse krav kan du roligt gå videre med din ansøgning.

Er der noget, du er i tvivl om ved din online låneansøgning, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Kig også gerne i vores ofte stillede spørgsmål for at finde svar, på det, du søger. 

UDFYLD BOKSEN NEDENFOR OG FORTSÆT DIN ANSØGNING

 

 

Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.