SMS lån

Kvikautomaten tilbyder ikke lån længere. Kvikautomaten er et brand under Ferratum. Ferratum tilbyder RENTE- OG GEBYRFRI KREDIT I OP TIL 30 DAGE!

En Ferratum Kredit vil over 30 dage være en billigere løsning for dig end et mikrolån. For at vise dig forskellen på omkostningerne, kan du stadig prøve at ansøge om et kviklån her på siden. Dette vil tage dig frem til en direkte sammenligning af omkostningerne, hvor du vil kunne se din besparelse ved at oprette en Ferratum Kredit frem for et kviklån/mikrolån. En ansøgning her på siden vil altså blot tage dig til en sammenligningsside.

KLIK HER FOR AT VÆLGE DET BILLIGSTE LÅN>>>

 

Ferratum.dk

 

NB: kvikautomaten tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.
 
Organisationen bag Kvikautomaten var de første i Danmark, der kunne tilbyde lån via SMS. Et SMS lån hos Kvikautomaten er en superhurtig og nem måde at få penge på kontoen, hvis du lige står og mangler lidt ekstra her og nu. Hos Kvikautomaten kan du låne fra 500 kr. og helt op til 6.000 kr. via din mobiltelefon. Bemærk dog, at vi ikke længere tilbyder lån via SMS, men i stedet anbefaler blot at bruge vores hjemmeside. Den er let og enkel at bruge, og da vores hjemmeside automatisk tilpasser sig din smartphone, anbefaler vi, at du blot påbegyner optager din låne fra låneboksen nederst på siden. 
 
Har du brug for et lån hvor du ikke skal betale pengene tilbage på én gang, men i stedet betale en lav månedlig ydelse, så ansøg om en kredit op til 15.000 kr. hos vores hovedselskab >>
 
Mange mennesker søger stadig på "SMS lån" via Internettets søgemaskiner, og er blevet en terminologi mange bruger for den type lån, vi udbyder, så vi opretholder stadig denne side så folk finder frem til os. Så har du fundet noget, du brænder for til din bolig? Eller mangler du noget nyt tøj, en cykel eller måske trænger du til et weekendophold til Barcelona? Det eneste problem er bare, at du mangler penge på kontoen til at købe det. Men her kan Kvikautomaten heldigvis hjælpe dig. Med et SMS lån får du hurtigt og enkelt de penge ind på kontoen som du står og mangler.
 
Som set på TV og hørt i radioen - nye kunder kan låne op til 3.000 kroner GRATIS i 30 dage. Begynd med at udfylde låneboksen nederst på siden. 
 

Hvordan optager jeg et SMS lån? 

Det eneste, du skal gøre er at ansøge her på hjemmesiden med dit ønskede lånebeløb, dit CPR-nummer, dit mobiltelefonnummer samt e-mail adresse. Så snart du har underskrevet din låneaftale med dit NemID, bliver beløbet sat til udbetaling til din NemKonto. Låner du mellem kl. 8 og 20 på hverdage, modtager du pengene inden for 1 time. Det gør Kvikautomaten til Danmarks hurtigste udbyder af SMS lån! Har du spørgsmål til vores SMS lån, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice, som står klar til at hjælpe. Læs også gerne vores FAQ og vores generelle lånevilkår for mere information. 
 

SMS lån til det, du lige står og mangler

Der kan være mange grunde til, at du får brug for et lille lån, men som faktisk gør en stor forskel. Hvis du ikke er typen, der bryder dig om at låne af banken, venner eller familie, så er et SMS lån den rigtige løsning for dig. Tænk hvis du står og mangler penge til et super godt tilbud eller et smuttur til varmere himmelstrøg? Så findes der næsten ikke noget mere frustrerende end at mangle penge.
Men glem bekymringerne for hos os kan du nemt og hurtigt få penge på kontoen igen hurtigt og smertefrit. På denne måde kan du få dine ønsker opfyldt. Det bedste ved et sms lån er også, at det er uden alt det besvær, man kan risikere, såsom at gå ned i banken for at få et lån, en kredit eller tilladelse til at trække over.
 
Ansøg nedenfor eller gå til forsiden>>
 
 
Ny kunde Lånt før

Loan calculator

Hvor meget ønsker du at låne? 3000 kr.

Dit lån på !amount har 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på !expenses. Debitorrente 611.42 (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 3625.00 kr.. Ydelsen 3625 kr.. ÅOP 899.86. Du modtager en faktura på email, som forfalder 30 dage efter udbetalingen af lånet.